Despre noi

 

u  - educatie prin joaca...
 
      Suntem o echipa de tineri entuziasti care ne manifestam grija pentru generatiile viitoare, ne place sa credem ca putem contribui alaturi de parinti si educatori la formarea educarea si cresterea armonioasa a unei genaratii noi, pe care noua ne place so numim generatia Edujoc. Victor Hugo care spunea: ,,cu fiecare copil pe care-l educăm, câştigăm un om”, noi ne dorim sa castigam cat mai multi oameni!
 
      Am creat EduJoc pentru a promova dezvoltarea mintală, învățarea continuă și activă în rândul copiilor. Propunem o gamă largă de jocuri de rol și jucării educaționale extrem de utile pentru a stimula și valorifica potențialul creativ al copiilor.
 
      Jucariile noastre nu sunt jucarii obisnuite, sunt jucarii cu mult suflet, iar valoarea pe care o gereaza acestea depasesc cu mult pretul platit, sunt jucarii de care copiii nu se vor plictisi niciodata!
 
     Oferim jucarii cu valoare, jucarii care sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor esentiale la copii, acompaniem si ajutăm părinții să le ofere copiilor cele mai bune și potrivite jucării, pentru ca este foarte important ca jucaria sa fie potrivita varstei si temperamentului copilului, adica jucaria potrivita la momentul potrivit!
 
                                Misiunea noastra e ca fiecare copil din Moldova să aibă în casă măcar o jucărie educativă. 
 
    O să ajutăm părinții nu doar să le ofere copiilor cele mai bune și potrivite jucării, ci să le dedice mai mult timp copiilor, să se joace împreună, să le citească, să se plimbe, să facă mișcare, să-i asculte și să-i încurajeze, adică să le ofere cea mai frumoasă copilărie!

 

Mass-media despre noi:

Adevarul.md - http://adevarul.ro/moldova/social/antreprenoriat-social-cujucarii-educative-1_5211ab84c7b855ff56ef156a/index.html

Allmoldova.md - http://www.allmoldova.com/project/startlab/3429.html

JurnalTv - http://www.jurnaltv.md/ro/news/jucarii-educative-pe-piata-autohtona-7989032/#

                - http://jurnaltv.md/ro/news/targul-goo-goo-ta-7989981/

Diez.md - http://diez.md/2013/11/19/victoria-novac-tineri-pentru-tineri-spune-lumii-povestea-ta-de-succes/

         - http://diez.md/2013/11/18/foto-tinerii-isi-spun-povestile-de-succes-in-cadrul-unei-expozitii-fotografice/

PublikaTvhttp://www.publika.md/distractii-de-weekend-parintii-isi-pot-petrece-timpul-liber-impreuna-cu-micutii-lor-la-centrele-educationale_1791621.html