Termeni şi condiţii

 

Site-ul www.edujoc.md este proprietatea S.C. EDUJOC S.R.L.

S.C. EDUJOC S.R.L., inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat, sub numarul de identificare – codul fiscal 1012600038571, avand sediul social in Chisinau, Republica Moldova, va fi denumita in continuare: EDUJOC.MD

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. EDUJOC.MD isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, EDUJOC.MD are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este intocmirea documentelor necesare comercializarii catre dumneavoastra a produselor oferite de catre EDUJOC.MD precum si informarea dumneavoastra asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

De asemenea, conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justititie. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul EDUJOC.MD .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

EDUJOC.MD nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dv. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

PRETURI

EDUJOC.MD isi rezerva dreptul de a modifica preturile / crea reduceri pe site fara nici o notificare in prealabil a utilizatorilor.

LIVRAREA

1. MAGAZINUL MOBIL EDUJOC in raza orasului Chisinau. Livrarea se va efectua in 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii la adresa specificata de dumneavoastra, costul livrarii este de 20 lei, sau gratuita in cazul in care comanda depaseste valoare de 400lei.

2. CURIERAT RAPID oriunde in tara. Livrarea se va efectua in 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii la adresa specificata de dumneavoastra, iar taxele de curierat - 80lei - vor fi suportate in intregime de catre client.

3. FIRME DE TRANSPORT PERSOANE/MARFA. Ne putem deplasa gratuit, catre orice gara din Chisinau, pentru a transmite soferului sau unui pasager, coletul cu produsele comandate, in momentul cand am primit datele de contact a respectivei persoane, ora de plecare si confirmarea achitarii contravalorii jucariilor, intelegerea cu soferul cat si achitarea costului de transport a coletului intra in obligatia clientului.

RECOMANDAREA DE VARSTA

EDUJOC.MD afiseaza pe acest website recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre producatori a acestor informatii. Operatorul recomanda respectarea varstei recomandata de catre producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator.

POLITICA DE RETURNARE

EDUJOC.MD face mereu eforturi pentru a va oferi produse de foarte buna calitate. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la edujoc.eu@gmail.com sau telefonati-ne la numerele afisate in pagina de contact. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA

Daca totusi sunteti nemultumiti de produsul comandat, sau acesta prezinta defecte de fabricatie, conform O.G. 130/2000, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa edujoc.eu@gmail.com, www.edujoc.md va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris reclamatiei. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura, lovituri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.

GARANTIE SI TESTAREA PRODUSELOR

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.
Produsele vor fi testate inainte de livrare doar la cererea clientului.
EDUJOC.MD NU detine un magazin de prezentare (punct de lucru cu publicul), operand exclusiv ca magazin online.

MODALITATILE DE PLATA

Comanda se achita la livrarea coletului, ceea ce se cheama plata RAMBURS.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si EDUJOC.MD va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

DISPOZITII FINALE

EDUJOC.MD isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.edujoc.md, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.